Zomeravondconcert 15 juli

Marielle Rijkmans Tijdens Het Zomeravondconcert Van 2023.

Wat was het een verrassende avond afgelopen zaterdag in de Oosterkerk. Zangeres Mariëlle Rijkmans gaf samen met haar band een sprankelend zomeravondconcert. Van de eerste tot de laatste noot was het genieten. In een goed gevulde zaal deelde Mariëlle haar liefde voor muziek met het publiek. 

Zaterdagavond 15 juli om half 9 begon het zomeravondconcert. Helaas kon het concert vanwege het weer niet buiten plaatsvinden, maar gelukkig kon het wel doorgaan in de grote zaal van de Oosterkerk. De compleet verbouwde zaal was niet meer te herkennen. De stoelen waren ingewisseld voor gezellige zitjes, bier- en statafels en het decor van de band was een prachtig verlichte partytent. 

Tijdens de avond zong Mariëlle veel verschillende nummers. Sommige liederen waren bekend van haar YouTube kanaal, andere liederen waren compleet in een nieuw jasje gestoken. Met veel plezier en overtuiging werden de liederen gespeeld en gezongen. Marielle deelde ook haar verhaal. Van klein meisje wat voor het eerst naar gitaarles ging, hoe ze in Aalsmeer belande door een spontane ontmoeting op een camping in Duitsland, tot het opstarten van haar eigen YouTube kanaal. Erg bijzonder om te horen hoe God voorziet en mogelijkheden biedt. 

“We hebben zaterdag in de Oosterkerk een prachtig zomeravondconcert gehad van Marielle en haar band. Ze zong bekende en onbekende liederen. Heel enthousiast en vol gevoel. Voor herhaling vatbaar.”

“Wat was het mooi! We hebben genoten van de muziek, zang en gesproken woorden!”

“Wat een geweldige avond! Ontzettend genoten en zeer ontspannen geluisterd naar fantastische liederen gezongen door Marielle en begeleid door een heel goede band in een gastvrije sfeervolle Oosterkerk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *