Caritas geeft swingend en vrolijk gospel concert

Op zaterdag 15 juni gaf Christelijk koor Caritas twee keer een swingend gospel concert. Tijdens deze concerten mocht ik de verschillende onderdelen aan elkaar praten. Dit was wel compleet anders dan ik normaal gewend ben, maar het was een feestje om niet te vergeten.

12 weken geleden is het koor begonnen met dit project. Dit eenmalige project werd geleid door gast dirigent Richard Schoonhoven. Iedereen die graag eens gospel wilde zingen kon zich voor dit project aanmelden. Na vele aanmeldingen bestond het koor uit 75 leden. Een enthousiaste groep mensen ging met elkaar aan de slag om de gospel liederen eigen te maken. Samen met het gast optreden van Brandon Delagraentiss en een geweldige band werden het 2 swingende concerten.

Tijdens deze concerten zong ik niet mijn eigen muziek, maar was ik als gastvrouw aanwezig. Ik mocht bij het concert van Caritas vertellen over de dunnen lijn tussen de gospel, soul en pop muziek.

Dankbaar kijk ik terug op deze dag. Een leuke ervaring om eens op een andere manier mee te mogen werken aan een concert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *