Enorm genoten tijdens de Internationale Vrouwendag 2024

Op vrijdag 8 maart vierden we Internationale Vrouwendag. Bij het mooie Bachus in Aalsmeer was er een vrouwenfestival georganiseerd door de stichting Vrouwencirkel. Tijdens dit festival had ik de kans om diverse keren verschillende liedjes te zingen.

Het was eindelijk zover om 16:00 uur. De locatie was helemaal vol met nieuwsgierige vrouwen. Dit was de eerste keer dat dit evenement werd georganiseerd, dus de organisatie was best zenuwachtig over hoeveel mensen er zouden komen. Samen met Ilona en Mira mocht ik de opening van het festival verzorgen. We speelden samen het nummer ‘Lady in Red’ van Chris de Burgh. Tijdens deze internationale vrouwendag mocht ik meerdere keren optreden en verschillende liedjes zingen, zoals ‘Flowers’ van Miley Cyrus, ‘Man, I feel like a woman’ van Shania Twain, ‘Sneller en sneller’ van Matthijn Buwalda en ‘Gods hart klopt voor jou’ van Joke Buis.

Graag wil ik ook even een shoutout geven aan de organisatie. Alles was top geregeld en ik heb er echt van genoten. Bedankt dat ik mocht optreden op dit festival tijdens Internationale Vrouwendag. Het was echt een geweldige ervaring en ik hoop dat dit festival volgend jaar weer plaatsvindt!

Ben je benieuwd naar meer van mijn muziek. Klik hier

‘Gods hart klopt voor jou’ – Opgenomen tijdens het champagneconcert 2024
Meer informatie over de internationale vrouwendag in Aalsmeer

Aalsmeer vandaag
Facebook stichting Vrouwencirkel
Facebook internationale vrouwen dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *