Feestelijke avond met de ‘Trumpets of the Lord’

Afgelopen vrijdag heb ik samen met mijn band mee mogen doen met een prachtig concert van het koor ‘Trumpets of the Lord’. Het koor bestaat 55 jaar en dat werd groots gevierd met een jubileumconcert in de Ontmoetingskerk in Rijsenhout. Het was een prachtig concert waarbij ik twee liedjes samen met het koor heb mogen zingen, tijdens het concert heb ik ook een aantal liederen samen met mijn eigen band gespeeld. De volledige band was aanwezig, dus dat was weer een groot feest!

Het is vrijdag 12 april als ik samen met mijn band om 18:00 uur aankom in de Ontmoetingskerk in Rijsenhout. De kerkzaal is al helemaal klaar voor het feestelijk concert. Na een korte soundcheck, een bakje koffie en een heerlijk taartje zijn we klaar om samen met het koor een feestje te bouwen vanavond. Vanaf 19:00 uur stroomden de eerste mensen binnen. De kerkzaal was voor dit concert volledig uitverkocht.

Tijdens dit concert was de hele band aanwezig. Deze toppers speelden weer de pannen van het dak! Wat een feest om samen muziek te maken. We speelden onder andere muziek van Eline, Joke Buis, Opwekking, Reni en Elisa. Sommige liedjes speelden we voor de eerste keer, andere liederen hadden we ook gespeeld tijdens mijn champagne concert. Ook heb ik twee liederen samen met het koor ‘Trumpets of the Lord’ gezongen. Wat heerlijk om met zoveel mensen tegelijk onze God alle eer toe te zingen.

Wat bijzonder om zo samen met een koor dat al 55 jaar bestaat een feestelijk concert te mogen geven. Ik kijk dankbaar terug op deze prachtige avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *