Dankbaar voor Champagneconcert 2024

Vrijdag 5 januari mochten we tijdens het Champagne concert met elkaar het glas heffen en proosten op het nieuwe jaar. De oosterkerk was getransformeerd in een theaterzaal! Via deze blog wil ik alle vrijwilligers nogmaals bedanken. Wat een werk is er verzet om de zaal zo mooi te krijgen. Het was zo mooi ingericht!!

Tijdens het champagneconcert zong ik samen met mijn bandje weer veel verschillende liederen. De avond was opgedeeld in 3 blokken. Het eerste liedje van het champagneconcert was ‘Sneller en Sneller’ van Matthijn Buwalda. Wat kan de tijd toch vliegen en gaat de tijd toch snel. Tijdens het eerste blokje stonden we stil bij het nieuwe jaar. Er werd champagne rond gedeeld en samen proosten we op het nieuwe jaar.

Bij het tweede blokje dachten we met elkaar na over het afgelopen jaar en over onze wensen voor het komende jaar. Ik vertelde dat wij mogen gaan uitbouwen en vergeleek ons leven hiermee. Soms kan het met een verbouwing tegen zitten, staan we in de rotzooi en raken we gefrustreerd, maar gelukkig hebben we een aannemer voor onze aanbouw. Op onze aannemer mogen wij vertrouwen dat het goed komt, als we zelf even niet meer zien wat moet gebeuren. In ons leven hebben we ook een Aannemer, God, we mogen op Hem vertrouwen dat het goed komt, dat we het niet zelf hoeven te doen, maar dat Hij ons helpt en steunt bij de dingen die we mogen doen.

Het champagneconcert wou ik graag afsluiten met het lied ‘Als de avond valt’ van Lars Gerfen. ’s avonds voor het slapen luister ik graag naar dit nummer. Samen met God de dag afsluiten. Alles wat mijn hoofd druk maakt bij Hem neerleggen. Wat zijn wij gezegend met een God die er altijd voor ons is en altijd naar ons luistert.

Tijdens het champagneconcert zijn zowel geluidsopname als video opname gemaakt. Binnenkort zal ik een aantal liedjes van het concert delen op mijn YouTube kanaal.

Ik wens jullie een gezegend 2024 en hoop ook in het nieuwe jaar weer muziek met jullie te delen.
Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *